Markýzy, Žaluzie, Rolety, Sítě proti hmyzu

Všechny kategorie
  • Všechny kategorie
  • Žaluzie
  • Rolety
  • Sítě proti hmyzu
  • Pro střešní okna VELUX, FAKRO
  • VELUX (originální doplňky)
  • Parapety
  • Garnýže, záclony

Cookies Politika

  1. Obchodní společnost Web Shops, s.r.o., Tesárska 19/142, 080 01 Haniska, Slovensko, obchodní společnost zapsaná v obchodním rejstříku Okresního soudu Prešov, v oddíle Sro, ve vložce číslo 23446 /P jako provozovatel pro účely ochrany osobních údajů používá k této webstránce známé koláčky = cookies. Ty jsou použity za účelem měření návštěvnosti webu, cílené reklamy, jakož i za účelem čistě technických náležitostí fungování webu jako je např. přizpůsobení zobrazení webové stránky rolety-site.cz.
  2. A proto cookies pro účely ochrany osobních údajů můžeme rozdělit do dvou skupin:
  3. Cookies technického charakteru (měření návštěvnosti webu, zabezpečení zobrazení stránky apod.) jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu provozovatele.
  4.  Cookies cílené reklamy zpracováváme na základě vašeho souhlasu.
  5. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být dále zpřístupněny prostředníkům jako jsou Google a Facebook. Webové stránky však lze používat i v režimu, který neumožňuje sběr dat o chování návštěvníků webu - a to úpravou vlastních nastavení webového prohlížeče.
  6. Sběr údajů o chování návštěvníků na webu (účel cílená reklama) je aktivováno na základě odsouhlasení návštěvníkům webu = stisknutím tlačítka "Souhlasím", které najdete v cookie-banneru ve spodní části webové stránky. Uvedenému tlačítku předchází upozornění: "Provozovatel Web Shops, sro, Tesárska 19/142, 080 01 Haniska, Slovensko, obchodní společnost zapsaná v obchodním rejstříku Okresního soudu Prešov, v oddíle Sro, ve vložce číslo 23446 /P jako provozovatel pro účely ochrany osobních údajů zpracovává na této webové stránce cookies nezbytné pro technické fungování webových stránek i pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting (cílená reklama). "Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena v cookie politice při jednotlivých marketingových cookies. Váš souhlas se sběrem údajů pro marketingové účely můžete kdykoliv odvolat a to pokud změníte nastavení vámi používaného internetového prohlížeče. "
  7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovávány hlavně přes služby Google Analytics, provozuje společnost Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  8. Následně jsou společností Google Inc. shromážděné údaje zpracovávány v souladu se Zásadami ochrany soukromí, více info zde.
  9. Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
  10. požadovat od nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, jakož i vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, jakož i požadovat přístup k těmto údajům a požadovat jejich doplnění, aktualizaci či opravu;
  11. žádat vymazání vašich zpracovávaných osobních údajů = právo být zapomenut - vaše údaje vymažeme pokud váš požadavek není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy provozovatele;
  12. v případě pochybností o splnění našich povinností spojených se zpracováním osobních údajů máte právo obrátit se na nás: (ochranaosobnichudaju@rolety-site.cz) nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
  13. více o vašich právech a vyřizování žádostí z vaší strany se dozvíte v Zásadách zpracování osobních údajů.
  14. Provozovatel shromažďuje na své webové stránce: rolety-site.cz následující soubory cookies:

 

 

Cookie Typ

Název

Účel

Doba zpracování

 

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Podle nastavení vašeho internetového prohlížeče nebo do odstranění informací (např. přes delete cache)

 

Cookies třetích stran

Google Adwords

identifikace v rámci reklamní sítě Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

390 dní

 

Cookies třetích stran

Facebook

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dní

 

Cookies třetích stran

 

Linkedin

identifikace v rámci reklamní sítě společnosti LinkedIn, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dní